Ekologiset sähkökäyttöiset motocross- ja trial-pyörät lapsille. Torrot-pyörät on rakennettu vain laadukkaita ja tunnettuja osia käyttäen, mikä näkyy pyörän käyttöiässä ja kestävyydessä. Älypuhelinsovellusta käyttäen voit asettaa pyörään teho- ja nopeusrajoitteita, jotta lapsen ajoharjoittelu on turvallista ja helppoa. Halutessasi voit jopa määrittää alueen, jolla pyörä on ajettavissa, jottei mielikuvitus pääse turvallisuuden edelle. Kuljettajan kehittyessä voi rajoituksia laskea ja vahva sähkömoottori jaksaa viedä pyöriä jopa 32 tai 40 km/h huippunopeuteen asti (riippuen mallista). Hydrauliset nestelevyjarrut edessä ja takana pysäyttävät tehokkaasti. Pyörän huoltokirja on aina saatavilla netistä.

 

Appi

Voit kontrolloida pyörän tehoa ja nopeutta lapsen ajaessa ja tarvittaessa jopa sammuttaa pyörän kokonaan, jos meno äityy liian hurjaksi

Laatu

Pyörät on valmistettu tunnetuista laatuosista mm: EBR, DNM, Michelin jne. Laadusta kertoo myös valmistajan 2 vuoden takuu.

Helppous

Helposti muutettavien teho- ja nopeusrajoitteiden ansiosta ajamaan oppiminen on helpompaa ja turvallisempaa kuin milloinkaan.

Ekologisuus

Laadukas ja pitkäikäinen akku takaa, että pyörän hiilijalanjälki on matala. Moottorijarruttaessa Torrot lataa virtaa takaisin akkuun.

 

Turvallisuus omaa luokkaansa

Älypuhelinsovelluksen ansiosta ajamaan opettelu Torrot-pyörällä on helpompaa ja turvallisempaa kuin muilla pyörillä. Tehon- ja huippunopeuden säädön lisäksi voit mm. säätää moottorijarrutusta vahvemmaksi, jotta pyörä alkaa hidastamaan kun kuljettaja höllää kaasua. Voit myös asettaa rajan, jonka ulkopuolella pyörä ei käynnisty ollenkaan. Äpistä voit jopa sammuttaa pyörän kokonaan, jos meno äityy liian hurjaksi. Appi on saatavilla Android ja iOS -puhelimille.

 

Vaihdettava akku

Kevyet, mutta voimakkaat LiMnCo -lithiumakut kuljettavat motocross- tai trial-pyörää pitkään ja sitkeästi. Torrot lasten sähköpyörissä on helposti, ilman työkaluja vaihdettavat akut, joten mahdollisella lisäakulla ajaminen voi jatkua katkeamatta. Tehokkaalla laturilla akut latautuvat mallista riippuen nopeasti, noin neljässä tunnissa.

Hallinta puhelinapistä

Helppokäyttöisellä puhelinaplikaatiolla säädät lapselle käytettäväksi vain sen verran tehoa, mihin senhetkiset taidot ja uskallus riittää.

Tutustu pyöriin