MiniMoto Racing.fi verkkokauppa tarjoaa sinulle edullisen, turvallisen ja nopean vaihtoehdon hankkia tuotteita 24 h vuorokaudessa

Internetin kautta tehtävä kauppa syntyy asiakkaan ja MiniMoto Racingin välillä, kun asiakas on kassalla painanut ”Tilaa”- painiketta. Tämän jälkeen asiakas tulee saamaan välittömästi automaattisen vahvistuksen tilauksestaan ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen, (mikäli ilmoitettu sähköpostiosoite on oikein). Asiakkaana voitte näin ollen käydä tarkistamassa tilauksenne sisällön. Mikäli haluatte muuttaa tilauksenne sisältöä, tai tilauksessanne on jokin virhe, ottakaa yhteyttä meihin, joko sähköpostitse tai puhelimella.

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden muuttaa ostotiedoissa esiintyviä hintoja ja maksuehtoja.

Tilausohjeet

Valitse tuote ja tee tilaus. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi välittömästi tehtyäsi tilauksen.

Maksutavat

  1. Tilisiirto: Saat maksutiedot sähköpostiisi, kun olemme ensin tarkistaneet varastosta tuotteiden saatavuuden. Toimitamme tilauksen vasta, kun maksu näkyy järjestelmässämme, tai olemme saaneet kopion kuitista sähköpostiimme. Muista käyttää maksutiedoissa olevaa viitenumeroa. Maksun tulee näkyä 7 päivän sisällä tilillämme. Näin varmistat, että tuotteet pidetään varattuina sinulle, muutoin tilaus tulkitaan peruuntuneeksi.
  2. Postiennakko: Voit maksaa Postissa noutaessasi tuotteet. Lunastamattomista postiennakko lähetyksistä perimme postikulut molempiin suuntiin yhteensä 17,00 EUR.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia tai kuljetusliikettä. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana maksun saapumisesta. Meillä on käytössä lähetyksen seuranta. Postin lähetyksen saavuttua noudettavaksi tekstiviestillä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on keskimäärin 1-4 arkipäivää. Käsittelemme kaikki tilaukset viipymättä ja mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä asiakkaalle. Lähetyksen saapumisesta postiin ilmoitetaan vain kerran ja posti säilyttää saapuneita lähetyksiä yhden viikon. Mikäli pakettia ei noudeta sinä aikana, posti palauttaa sen lähettäjälle. Jos olet estynyt noutamasta pakettiasi, ilmoita siitä viipymättä meille puhelimitse 044-5052009 tai sähköpostilla

Toimitustapa valitaan tuotteen mukaan.

Toimituskulut

Toimituskulut on paketti- ja kirjelähetyksissä 7,90€, riippumatta pakkauksen koosta tai painosta, ei koske ajoneuvoja.

Toimitamme yli 100 euron ostokset ilman postikuluja, paitsi postiennakkotilauksista veloitamme postiennakkomaksun 5.50 euroa. Poikkeuksena on ajoneuvot.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Tuotteen palautus

Tuotteilla on 14 pv vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja myyntikuntoinen, sekä avaamattomana alkuperäispakkauksessaan. Käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa. Palautettavan tuotteen mukana on palautettava myös kaikki käyttöohjeet.

Takuu kattaa tuotteen materiaali ja valmistusvirheet, kun tuote on normaalissa käytössä ja oikein asennettu. Tällöin tuote vaihdetaan uuteen vastaavaan. Vaihdot ja palautukset on lähetettävä Pakettina hyvin paketoituna. Vaihdon ja palautuksen kustannukset maksaa lähettäjä. Emme lunasta postiennakkovaihtoja tai palautuksia.

LIITÄ KUITTIKOPIO PALAUTETTAVASTA TUOTTEESTA!
Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info(ät)minimotoracing.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Minimoto Racing ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa.

Ennen tuotteen palautusta, ota kauppaan yhteyttä!

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys verkkokauppaan, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille ehjille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta info(ät)minimotoracing.fi

Huomioitavaa

MiniMoto Racing ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

MiniMoto Racing pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoittamatta siitä etukäteen. Asiakkaan tulee ennen tilauksen tekemistä tutustua voimassaoleviin toimitusehtoihin MiniMoto Racing.fi verkkosivuilla.